1 2 3 4 5 6

Bereikbaarheid

cOm het noorden van Portugal te bereiken en vervolgens Quinta de Cainhos kunt u met uw eigen auto reizen over de uitstekende, efficiënte snelwegen. De afstand tussen Nederland en Portugal bedraagt circa 2000 km. Als u er van houdt om grote, mooie reizen per auto te maken en u heeft de tijd, dan is het een prachtige mogelijkheid om Quinta de Cainhos te bezoeken.
Houdt u niet van lange reizen en heeft u beperkte tijd dan is vliegen een goed(koper) alternatief. Het internationale vliegveld van Porto, op slechts 45 min. van Quinta de Cainhos, biedt verscheidene low-cost vliegmaatschappijen. TAP Portugal en Transavia voor directe vluchten vanaf Amsterdam, Ryan Air voor directe vluchten vanaf Eindhoven. c

Als men reist per vliegtuig is het aan te bevelen om direct een huurauto te reserveren in combinatie met de vlucht. Boek alles vroegtijdig, profiteer van de beste, lage prijzen en ga naar Portugal voor een comfortabele vakantie op een Quinta, omgeven door een goed behouden natuur met olijfbomen, kurkeiken en kastanjebomen, waarvan u in een rustige ambiance kunt genieten.

 

mapa